Myynti­pisteemme

Kesäpäivien ihanimmat jäätelöherkut löydät jäätelökioskeiltamme Vanhan Porvoon valloittavimmilta paikoilta.

Jokaisella jäätelökioskillamme sinua palvelevat jäätelölähettiläämme, jotka helposti tunnistat huolitellusta vanhan ajan tyylistä. Lippalakki päässä, kaulassa rusetti ja vaaleanpunaisen- tai sinisen paidan suojana esiliina . Tällä 50-luvun tuulahduksella haluamme tehdä kunniaa aidolle artesaanijäätelöllemme ja juurillemme vanhassa Porvoossa.

Iloisen tuulahduksen tuovat mukanaan myös vanhan ajan jäätelöpyörät, jotka saattavat ajella sinua vastaan vaihtuvan jäätelövalikoimansa kera. Porvoon lisäksi saatat nähdä jäätelöpyöriämme myös Helsingissä, Lahdessa ja Mänttä-Vilppulassa.

vanhan porvoon jäätelötehdas myyntipisteet

Glassikko

Herkkusuut peremmälle! Täällä vietät Vanhan Porvoon maistuvimman kahvihetken jäätelöannoksineen. Houkuttelevan herkkuvalikoimamme lisäksi piipahdustasi piristää kahvilamme karamellinkaunis interiööri. Glassikkomme löydät aivan Porvoon tuomiokirkon lähettyviltä.

vanhan porvoon jäätelötehdas myyntipisteet

Vanha kaupunki

Gabriel Hagertin kujan jäätelökioskillamme voit nauttia jäätelösi mukulakivikujan ainutlaatuisessa tunnelmassa. Ensimmäinen kioskimme avattiin täällä jo vuonna 2017 ja se on jo jättänyt jälkensä alueen pitkään ja ansiokkaaseen historiaan.

vanhan porvoon jäätelötehdas myyntipisteet

Tykkikioski

Pysähdy nauttimaan jäätelötötterösi todellisen idyllin äärellä. Tykkipuiston näkymä on tuttu tunnettujen taiteilijoiden töistä ja maisemakorteista. Porvoonjoki, värikäs puuporvoo ja tuomiokirkko lumoavat. Aivan kuin ihanat jäätelömmekin!

vanhan porvoon jäätelötehdas myyntipisteet

Jokiranta

Jokirannan kioskimme sijaitsee kesäisen Porvoonjoen rantamaisemassa. Viipyilevän tunnelman viimeistelevät viettelevän ihanat jäätelöannoksemme. Tulethan toistekin!